Beste B&B in de Provence


Beste B&B in de Provence

Terre de Lumière heeft de Gold Award gewonnen op Zoover en behoort daarmee tot één van de beste B&B’s in de Provence! Kijk op Zoover of op Tripadvisor voor alle beoordelingen van de Beste B&B in de Provence.

 

Beste B&B in de Provence
Enkele reviews van onze gasten zijn:

September 2015

Na 2x in de afgelopen jaren tevergeefs te kunnen boeken bij de oude eigenaren om een aantal dagen in Terre de Lumiere te verblijven was het dit jaar wel raak en zijn wij uiteindelijk van 6 tm 11 sept. te gast geweest bij Kees en Elma.

De B&B is schitterend gelegen en voorzien van mooie kamers, met een schitterende moderne strakke inrichting, als extra detail: de wanden van alle kamers zijn voorzien met vele zeefdrukken van oa Appel, Corneille, Heyboer etc. Ook het verwarmde zoutwater zwembad, de nieuwe ligbedden en de zitjes in de buitenruimtes, het kon allemaal niet op. Wij voelden ons als een prins en een prinsesje en daardoor “vijf’’ sterren als een paradijselijke waardering.

Een maal in de week wordt er een table d’hôtes aangeboden plus een maal in de week gaan Kees en Elma te samen met al hun gasten uit eten in een gezellig restaurantje nabij Lorgues.

Ook wij willen onze recensie beëindigen met de woorden: dit was een van de beste B&B’s die we tot nu toe bezocht hebben.

Augustus 2015

Alles klopt, de vriendelijke ontvangst, de mooi ingerichte kamers, heerlijke ligbedden en zitjes, het zwembad. Handig, een eigen koelkast en een keukenblok met voldoende servies, waar zelfs de kaasschaaf niet ontbreekt.

Iedere dag een goed schoongemaakte kamer. Zelfs een zwembadhanddoek hoef je niet mee te nemen.Ook is het niet nodig om eigen zeepjes mee te nemen er staan flesjes Rituals.

Het “verrassende” ontbijt ( leuk idee Elma!) waar het verse sapje niet ontbreekt.

De gezellige maaltijd 1 x per week.

Veel te doen in de omgeving.

Tot rust komen is hier goed gelukt!

Wij gaan zeker terug!

Juni 2015

Terre de Lumière is al jaren de referentie voor de betere B&B ’s in de Provence en met de komst van de nieuwe uitbaters is dit zonder twijfel nog altijd het geval. Kees en Elma staan als gastheer in hun eigen persoonlijke stijl garant voor een gastvrij en ontspannen verblijf in een klasse accommodatie met een verbluffend uitzicht. Als nieuwe uitbaters hebben ze een aantal extra troeven toegevoegd zoals:

– het verwarmen van het zwembad tot 28°C (zalig) en de overstap van chloor naar zout water.

– het creëren op de site van comfortabele extra schaduwrijke zitplaatsen met een mooie buitendouche als toetje

– het vernieuwen van het sanitair en meubilair in alle kamers

Er is ook 2 keer per week mogelijkheid voor een gastentafel en Elma blijkt goed haar “mannetje” te staan in de keuken.

In hun ijveren naar de perfectie hebben de gastheren ook oren naar goede en haalbare tips van de gasten.

Houden zo, Kees en Elma.

Juni 2016

Wat een mooie plek. Een geweldig uitzicht. Fantastisch mooi ingerichte kamers. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Het zwembad is heerlijk. De temperatuur van het water is goed.

Kees en Elma zijn zeer gast vrij. Ze doen er alles aan om de gasten het naar hun zin te maken. De dag goed beginnen met een vers ontbijt. Het dorp ligt op loopafstand. In het dorp zijn een aantal restaurants. Mooi omgeving. Je kunt er heerlijk wandelen of fietsen. Leuke plaatsen in de omgeving. Kort samengevat Top Locatie.

Augustus 2017
Topverblijf! Een vakantie om nooit te vergeten! Ideale locatie voor een huwelijksaanzoek!

September 2019
Super locatie, geweldige gastvrijheid, rust en een prachtige omgeving.
Wanneer je deze ingrediënten voor je vakantie nodig hebt, zoek dan niet verder.