Logeren bij Belgen in Zuid Frankrijk


Logeren bij Belgen in Zuid Frankrijk

Wilt u logeren of op vakantie bij Belgen in Zuid Frankrijk? Bij B&B Terre de Lumière in de Provence bent u aan het juiste adres. Wij zijn Ann en Dirk Matthijs en openden onze B&B in 2023.

We hebben 4 luxe kamers; Chambre d’Olive, Chambre de Noix, Chambre de Chêne en Chambre de Wengé. Deze beschikken onder andere over airco en zijn volledig ingericht met onder andere een pantry waar een lunch of kleine maaltijd bereid kan worden. Ook heeft iedere kamer een eigen koelkast.

In en rondom het zwembad kunt u heerlijk relaxen. De zonnebedden van Royal Botania staan al voor u klaar!

Ons terrein van ruim 6000m2 is een oude olijfgaard en bestaat uit restanques, ingericht met gezellige zitjes.

Wij ontvangen voornamelijk Nederlandse en Vlaamse gasten en dat willen we eigenlijk graag zo houden. Wij zijn niet te vinden op sites als booking.com omdat we graag willen dat de gasten een match hebben en een hele mooie tijd met elkaar doorbrengen.

Logeren bij Belgen in Zuid Frankrijk

Op Tripadvisor vindt u een aantal reviews over onze B&B.

Een ervan is:

Rijdend in een werkelijk prachtige, groene en charmante omgeving waren wij al heel blij met onze keuze voor dit deel van Frankrijk, maar Terre de Lumière zelf maakte ons verblijf tot een unieke ervaring. De uiterst vriendelijke, gastvrije edoch bescheiden eigenaren verwezenlijkten niet alleen hun eigen droom met deze werkelijk schitterende B&B, maar door hun hoge serviceniveau ook de onze. Het authentieke huis (met ongekend uitzicht en verwarmd (!) zwembad) gaat prachtig op in haar omgeving en door de handmatig aangelegde terrassen op diverse niveaus is rust, privacy, zon en schaduw ruimschoots en naar wens voorhanden, iets dat wij als zeer prettig ervaren hebben. De kamers (4) zijn allemaal anders en bijzonder smaakvol en met liefde ingericht door de eigenaren zelf, zo vertelden zij trots. Wij als designliefhebbers smulden in ieder geval van onze kamer, waarin werkelijk ieder onderdeel een lust voor het oog was: van de op maat gemaakte (design)inrichting tot alle kunst aan de muren tot aan de prettige badkamer met Rituals productjes. Kortom: wij waanden ons in een luxe hotel maar ervoeren de charme en vrijheid van een chambre d’hôtes. Een adres waar wij zeer zeker naar zullen terugkeren!

Verbleef Juni, 2016, bezocht met een partner.