Contact


Luxe Chambre d'Hôtes Chambre d’Hôtes

Route en parkeren

Reizen per auto  
Met de auto is het vanuit Utrecht via Parijs of Luxemburg 1250 km naar Entrecasteaux. De totale reisduur ligt tussen de 12 en 13,5 uur. Vanaf Brussel is het met de auto via Reims of Luxemburg 1100 km naar Entrecasteaux. De totale reisduur ligt dan tussen de 10,5 en 12 uur.

Reizen per autoslaaptrein
Meer informatie over de mogelijkheden vindt u op de pagina links.

Vliegen, autohuur en parkeren op de luchthaven
Ryanair biedt enkele malen per week vluchten aan vanaf Eindhoven, Amsterdam en Maastricht naar Marseille (Marignane).
Zie voor vluchten de site lowcostairlines.nl. Hier krijgt u een overzicht van alle aanbieders van de low-cost vluchten naar en van Marseille. Een auto huren is ook mogelijk op Airport Marseille. Er zijn meerdere aanbieders zoals Budget, Firefly, Goldcar, Sixt, Trifthy en Hertz. TIP: controleer de auto voor het wegrijden op eventuele schades. Tot 12.00u de volgende dag mag schade die reeds aanwezig is op de auto telefonisch gemeld worden bij Hertz. Het is ook mogelijk om dit middels foto met datum en tijd (ook de volgende dag voor 12.00u) te melden bij het inleveren van de auto. Wij adviseren om altijd een verzekering bij de autohuur af te sluiten zodat u niet voor verrassingen komt te staan bij het inleveren.

EasyTerra Autohuur is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in hun systeem vergeleken, zodat u als klant altijd tegen een gunstige prijs uw huurauto bij hen kunt boeken.

Transavia vliegt enkele malen per week van Amsterdam en Eindhoven naar Nice. Reisafstand met auto vanuit Marseille of Nice naar Terre de Lumière bedraagt 1 uur en 15 minuten.

Komt u met de auto naar de luchthaven en zoekt u een betaalbare parkeerplek?
Parkos biedt bezoekers van hun site de mogelijkheid om voordelige parkeerplaatsen bij luchthavens te vergelijken en boeken.

Overigens Marseille en Nice zijn beiden een bezoek meer dan waard. Marseille was in 2013 culturele hoofdstad van Europa en heeft vele bezienswaardigheden. Nice is op zichzelf al een attractie: schitterend gelegen aan de Middellandse Zee en beschut door heuvels met wijn- en boomgaarden.

Parkeren
Wij beschikken over een eigen afgesloten parkeerterrein met een elektrische poort met code voor auto’s en motoren. Voor fietsen hebben we een garage.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren