Over ons


Over ons

Terre de Lumière was enkele jaren geleden één van onze eerste B&B-ervaringen. We waren er onmiddellijk weg van. Het huis is prachtig en straalt een soort rust uit. Het werd gerund door de supersympathieke Kees en Elma, die van de kamers echte pareltjes hebben gemaakt.

Alles straalt kwaliteit en comfort uit.

En dan met een glaasje rosé in de hand begin je ook te dromen van zo’n plekje van onszelf.

Tijdens de wintermaanden zaten we dan ook urenlang alle immo-sites uit te vlooien op zoek naar het huis van onze dromen…

Ergens begin dit jaar kregen we dan het bericht dat Kees en Elma gingen stoppen met de B&B activiteiten, wat we ontzettend jammer vonden!

En dan, we konden onze ogen niet geloven… Terre de Lumière stond te koop!!

Na veel wikken en wegen en slapeloze nachten hakten we de knoop door.  We konden deze opportuniteit niet negeren dus waagden we onze kans om TDL te kopen.

We voorzien om vanaf Pasen 2023 de B&B terug op te starten.

Er ligt een grote druk op onze schouders door in de voetsporen van Kees en Elma te treden maar we zijn dol-enthousiast en gaan er de volle 100% voor!

Hopelijk vinden veel gasten de weg terug naar TDL.

Wie zijn wij?

Wij zijn de jonge vijftigers Dirk en Ann Matthijs, afkomstig uit het Vlaams-Brabantse Roosdaal.  Dertig jaar runden we samen een loodgietersbedrijf gespecialiseerd in lekdetecties.  Nu willen we ons leven een nieuwe draai geven en ons de franse ‘joie de vivre’ eigen maken.

Dirk en Ann

Van links naar rechts: Ann, Dirk, Elma, Kees

Bewaren

Bewaren

Bewaren